Μπαρτσελόνα: Παρών στο Clasico ο Τσάβι, τιμωρήθηκε για 2 αγωνιστικές

Newsroom
xavi_barcelona

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν θα μπορεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του κόντρα στηνΛας Πάλμας και την Κάντιθ αλλά θα είναι εκεί στο Clásico στο «Μπερναμπέου».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή (17/03) στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από την Επιτροπή Αγώνων. Έτσι, θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Λας Πάλμας στο Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc και με την Κάντιθ στο Nuevo Mirandilla.

Κατά συνέπεια, το θετικό της υπόθεσης για τους «Μπλαουγκράνα» είναι ότι θα μπορέσει να είναι παρών στο Clásico κόντρα στη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 21 Απριλίου.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού απέρριψε τα αιτήματα της Μπαρτσελόνα να μην τιμωρηθεί ο προπονητής της αφού ο διαιτητής του έδειξε δύο κάρτες, πρώτα κίτρινη και μετά κόκκινη. Η πρώτη κίτρινη ήταν για διαμαρτυρία σε ένα φάουλ του Βίτσελ στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, για το οποίο ο Τσάβι διαμαρτυρήθηκε επίμονα στο κοντινό διαιτητικό επιτελείο και ειδικά στον τέταρτο διαιτητή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα