Τζιρόνα - Οσασούνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες και στο -4 από Ρεάλ

Τζιρόνα - Οσασούνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες και στο -4 από Ρεάλ

Newsroom
Τζιρόνα

bet365

Η Τζιρόνα ξεπέρασε την εκτός έδρας ήττα από τη Μαγιόρκα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με νίκη 2-0 επί της Οσασούνα που την έστειλε προσωρινά στο -4 από τη Ρεάλ.

Η Τζιρόνα τις τελευταίες δυο εβδομάδες διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά στο φινάλε του αγώνα κόντρα στην Οσασούνα είχε λόγους να χαμογελά. Με το τελικό 2-0 άλλωστε επέστρεψε στις νίκες και μείωσε έστω και προσωρινά την απόσταση από την πρωτοπόρο Ρεάλ στους τέσσερις βαθμούς. Τον δρόμο της νίκης για τους Καταλανούς άνοιξε ο Πόρτου στο 13΄με όμορφο τελείωμα στη γωνία για το 1-0, σκορ που διατήρθηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο 87΄ωστόσο ο Αλέις Γκαρθία πέτυχε και δεύτερο τέρμα για τη Τζιρόνα που κλείδωσε μια σημαντική νίκη και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της La Liga.

Ανατροπή και αντίδραση για τη Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε εκτός έδρας της Γρανάδα και έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της από την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουζουνί στο 21' και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το γκολ του Σαντίκ για το 1-1 στο 33ο λεπτό. Η Γρανάδα πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Ουζουνί στο 45+3' και πήγε με το 2-1 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μπαρενετσέα με τα γκολ των Λε Νορμάν (80') και του Αντρέ Σίλβα στο 85ο λεπτό έκαναν την ανατροπή και έφυγαν με το τρίποντο από το «Νουέβο Λος Κάρμενες».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα