Κάντιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Ήττα και... ζόρια για την τετράδα

Νίκος Κικίδης
Κάντιθ - Ατλέτικο

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε ξανά βαθμούς στη μάχη που δίνει για την ετράδα, ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κάντιθ κι έδωσε την ευκαιρία στην Αθλέτικ Μπιλμπάο να ελπίζει...

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παλεύει να βρει σταθερότητα, αλλά οι εμφανίσεις της δεν την βοηθάνε... Οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν ξανά κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα με 2-0 που τους έβαλε σε μπελάδες για την τετράδα, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στο κυνήγι.

Η κεφαλιά του Χουάνμι στο 24΄έβαλε σε ρόλο οδηγού τους γηπεδούχους απέναντι στο σύνολο του Σιμεόνε που αδυνατούσε να παράγουν ευκαιρίες. Στο 64΄μάλιστα κι έπειτα από μια βαθιά μπαλιά ο Χουάνμι χτύπησε ξανά και νίκησε τον Όμπλακ με σκαστό σουτ για το 2-0.

Κι αφού ο Λεντέσμα απέτρεψε το γκολ της Ατλέτικο με σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Γιορέντε δέκα λεπτά αργότερα, η Κάντιθ πήρε σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία και έριξε ξανά στο καναβάτσο τους Μαδριλένους.

Ευρωπαϊκά όνειρα για Βαλένθια

Πίσω στις νίκες επέστρεψε η Βαλένθια μετά την επεισοδιακή ισοπαλία απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επικράτησε 1-0 επί της Χετάφε και έβαλε πλώρη για Ευρώπη. Σε ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες το γκολ του Ουγκο Ντούρο έκανε τη διαφορά, με τις Νυχτερίδες να κρατούν το μηδέν μέχρι το φινάλε και να μειώνουν την απόσταση από την πρώτη εξάδα στους δυο βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα