Μπαρτσελόνα: Ο Χάνσι Φλικ περιμένει την Μπάρτσα μαθαίνοντας ισπανικά

Μπαρτσελόνα: Ο Χάνσι Φλικ περιμένει την Μπάρτσα μαθαίνοντας ισπανικά

Newsroom
hansi_flick

bet365

Σύμφωνα με την Bild, ο Γερμανός τεχνικός ενδιαφέρεται πολύ να αναλάβει ένα πρότζεκτ στη La Liga και ήδη μαθαίνει τη γλώσσα

Ο Χάνσι Φλικ, πρώην Ομοσπονδιακός κόουτς της Γερμανίας, είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συνδεθεί έντονα με την Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν. Ο 58χρονος προπονητής αναζητά αυτήν την στιγμή τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και βλέπει πολύ θετικά την προοπτική να πάρει τη θέση του Τσάβι Ερνάντεθ στον «μπλαουγκράνα» πάγκο στο τέλος της σεζόν.

Αυτό αναφέρει η Bild, με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες. Αναφέρουν ότι ο Φλικ ψάχνει για μια νέα πρόκληση το καλοκαίρι και ότι θα του ταίριαζε να προπονήσει την Μπάρτσα. Τόσο πολύ, που ο τεχνικός έχει ξεκινήσει μαθήματα ισπανικών για να μάθει τη γλώσσα.

Στον πρόεδρο της Μπάρτσα Τζοάν Λαπόρτα, άρεσε πάντα η γερμανική... σχολή, όπως είχε δηλώσει στην τελευταία προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία της Μπάρτσα («φωτογραφίζοντας» τότε τον Γιούργκεν Κλοπ). Επιπλέον, το γερμανικό Μέσο εξήγησε ότι ο Ντέκο, εκ μέρους του προέδρου της Μπάρτσα, είχε επικοινωνήσει με τον Φλικ για να του επισημάνει ότι βρίσκεται στη λίστα των μελλοντικών προπονητών του καταλανικού συλλόγου.

Ο Λαπόρτα, στη συνέντευξη στο RAC1, την περασμένη εβδομάδα, δεν το διέψευσε, το έκανε όμως ο σύλλογος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα