Μπαρτσελόνα: Ψηλά στη λίστα και ο Ντε Τσέρμπι

Ντε Τσέρμπι

bet365

Ο Τσάβι αποχωρεί το καλοκαίρι, ο Αρτέτα διαψεύδει τα σενάρια και ο Ντε Τσέρμπι είναι στα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι ανακοίνωσε μετά τη βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βιγιαρεάλ πως στο τέλος της σεζόν, θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Οι Καταλανοί μπήκαν άμεσα σε διαδικασία αναζήτησης του τεχνικού που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό και στη λίστα είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, αλλά και ο Μικέλ Αρτέτα. Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί έναν νεαρό τεχνικό με εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και ενέργεια, στοιχεία που έχει ο κόουτς της Μπράιτον. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Marca, αρκετοί από τον σύλλογο έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Ντε Τσέρμπι.

Από την άλλη, ο Αρτέτα έχει όλα όσα θέλει η Μπάρτσα, μεγάλωσε στην ομάδα, ξέρει καλά τον οργανισμό, ωστόσο έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ, ενώ ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια πως αναλαμβάνει το καλοκαίρι τους Καταλανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα