Αλμερία: Το ειρωνικό «τιτίβισμα» για την αγκωνιά του Βινίσιους και το ακυρωθέν γκολ της

Αλμερία: Το ειρωνικό «τιτίβισμα» για την αγκωνιά του Βινίσιους και το ακυρωθέν γκολ της

Αλμερία

bet365

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Αλμερία έδειξε τη δυσαρέσκεια της για τις αποφάσεις στο παιχνίδι με τη Ρεάλ ανεβάζοντας μια ειρωνική φωτογραφία για την αγκωνιά του Βινίσιους και το δικό της ακυρωθέν γκολ.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στην La Liga αναφορικά με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αλμερία. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τις παρεμβάσεις του VAR που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με τους Μερένγκες να επωφελούνται σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις που καθόρισαν την αναμέτρηση.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός Καταλανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο, διέρρευσε συνομιλίες των διαιτητών από τον αγώνα και συγκεκριμένα, εκείνη που είχαν οι διαιτητές στη φάση που ο Βινίσους χτύπησε με τον αγκώνα του τον αντίπαλο αμυντικό.

Η Αλμερία απάντησε με τον δικό της αιχμηρό τρόπο, σχολιάζοντας κάτω από ανάρτηση του δημοσιογράφου, με μια ειρωνική φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα ανέβασε μια φωτογραφία, κοκκινίζοντας το κεφάλι σε ένα ανθρώπινο σώμα, «παίζοντας» ουσιαστικά με το θέμα του Καταλανού και την αγκωνιά του Βινίσιους.

Η Αλμερία τοποθέτησε δύο φράσεις πάνω στη φωτογραφία. Τη μία στο κεφάλι και την άλλη λίγο κάτω από το στήθος, εμπλέκοντας και το δικό της ακυρωθέν γκολ που δεν μέτρησε λόγω αγκωνιάς στο κέντρο του γηπέδου. «Θρασύς. Πολύ θρασύς», έγραψε η ισπανική ομάδα εντός της φωτογραφίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα