Τερ Στέγκεν - Μπαρτσελόνα: Πιθανό το χειρουργείο για τον Γερμανό

Τερ Στέγκεν - Μπαρτσελόνα: Πιθανό το χειρουργείο για τον Γερμανό

Τερ Στέγκεν

bet365

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν πονά στη μέση και ο κίνδυνος να μπει στο χειρουργείο είναι ορατός. Πιθανή απουσία δυο μηνών...

Έντονη είναι η ανησυχία στην Μπαρτσελόνα για την κατάσταση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος συνεχίζει να πονά στη μέση. Ο 31χρονος γκολκίπερ δεν έχει αγωνιστεί από τις 12 Νοεμβρίου, όταν και επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής Γερμανίας με τραυματισμό. Δεν είναι εγγυημένο ότι η χειρουργική επέμβαση θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, όμως τη δεδομένη στιγμή είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Αν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, πιθανότατα ο Τερ Στέγκεν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, που σημαίνει ότι θα είναι αμφίβολος για τα ματς στη φάση των «16» του Champions League τον Φεβρουάριο. Ο ίδιος ξεκουράστηκε, δεν θα παίξει στο ματς με την Τζιρόνα, όμως αν συνεχιστούν οι ενοχλήσεις, τότε το χειρουργείο φαντάζει ακόμα πιο πιθανό.

Ο Τερ Στέγκεν ήταν βασικός σε κάθε ματς της περσινής σεζόν στη La Liga βοηθώντας την Μπαρτσελόνα να κερδίσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 2019. Μάλιστα, ο Γερμανός γκολκίπερ κατάφερε να κάνει ρεκόρ, κρατώντας 26 φορές ανέπαφη την εστία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα