Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η ανανέωση Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η ανανέωση Αντσελότι

Νίκος Κικίδης
Κάρλο Αντσελότι

bet365

Στροφή 180 μοιρών παρουσιάζει το Relevo σχετικά με τις προθέσεις της Ρεάλ για τον Κάρλο Αντσελότι, καθώς αποκαλύπτει πως η ανανέωση μεταξύ των δυο πλευρών είναι θέμα εβδομάδων.

Πριν από μερικό διάστημα όλα έδειχναν πως Ρεάλ Μαδρίτης και Κάρλο Αντσελότι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους το επόμενο καλοκαίρι, ένα σενάριο ωστόσο που φαίνεται να έχει ανατραπεί πλήρως τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα άλλωστε με προηγούμενο δημοσίευμα του «Relevo», στη Μαδρίτη έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την δουλειά του Ιταλού τεχνικού και βρίσκονταν σε σκέψεις για να του προτείνουν νέο συμβόλαιο για δυο χρόνια.

Πλέον το ίδιο Μέσο προχωράει το θέμα ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει πως η συμφωνία για την ανανέωση είναι απλώς θέμα μερικών εβδομάδων! Στη Ρεάλ θέλουν να ολοκληρώσουν τα διαδικαστικά πριν από τα Χριστούγεννα, τη στιγμή που ο Αντσελότι προτιμάει να παραμείνει στην Ισπανία.

Αν και το ενδιαφέρον της Βραζιλίας ήταν έκδηλο, η πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ ανατρέπει τα πάντα για το μέλλον του, το οποίο πιθανότατα θα βρίσκεται στη Μαδρίτη για την επόμενη διετία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα