Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 3-1: Ο Μοράλες καθάρισε με χατ τρικ πριν από τον Παναθηναϊκό

Νίκος Κικίδης
Βιγιαρεάλ

bet365

Ο Μοράλες ήταν σε... μεγάλα κέφια και με προσωπικό χατ τρικ οδήγησε ξανά τη Βιγιαρεάλ στις επιτυχίες, με το Κίτρινο Υποβρ΄χιο να επικρατεί 3-1 της Οσασούνα ενόψει του ραντεβού με τον Παναθηναϊκό.

Το διάλειμμα των εθνικών τελικά φαίνεται πως έδρασε ευεργετικά για την... ανανεωμένη Βιγιαρεάλ, η οποία στην επιστροφή του Μαρθελίνο στη La Liga επικράτησε 3-1 της Οσασούνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοράλες. Ο έμπειρος φορ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με προσωπικό χατ τρικ και ανέβασε το ηθικό ενόψει της ευρωπαϊκής μονομαχίας απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 30 Νοεμβρίου στην Ισπανία.

Μεγάλο ρόλο βέβαια στη νίκη του Κίτρινου Υποβρυχίου έπαιξε και ο εντυπωσιακός Γιόργκενσεν, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε προτού παραδώσει τη σκυτάλη του MVP στον Μοράλες.

Αρχικά στο 57΄ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ, προτού διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 71΄. Η Οσασούνα μείωσε στο 78΄με τον Κατένα, αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Μοράλες ολοκλήρωσε το χατ τρικ για να χαρίσει το τρίποντο στη Βιγιαρεάλ και να την ανεβάσει στην 12η θέση.

Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (68΄Άκομαχ), Φόιθ, Αλμπιόλ, Κουένσα, Πεντράθα (87΄Μορένο), Παρέχο, Καπού (68΄Κομεσάνα), Μπαένα, Μορένο (79΄Τριγκέρος), Μοράλες (87΄Μπρερετόν Ντίαθ)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα