Βαλένθια - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1: Άλωσαν το «Μεστάγια» οι Βάσκοι

real_sociedad_win

bet365

Στο δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο έφτασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία πήρε το «διπλό» (1-0) κόντρα στη Βαλένθια. Λευκή ισοπαλία για Ράγιο Βαγιεκάνο και Κάντιθ.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ άφησε πίσω της την ήττα 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν περίπου δύο εβδομάδες και αρχίζει να χτίζει σερί. Οι Βάσκοι, μετά το εντυπωσιακό 4-3 κόντρα στη Χετάφε, υπέταξαν και τη Βαλένθια των δέκα πακτών και έφτασαν στη δεύτερη διαδοχική τους νίκη, η οποία τους ανέβασε στην 5η θέση της La Liga.

Ο Κάρλος Φερνάντεθ ήταν αυτός που στο 32ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Αμαλάχ είδε δύο κίτρινες σε τρία λεπτά (42' και 45') και βοήθησε τη Σοσιεδάδ να διαχειριστεί το προβάδισμά της με μεγαλύτερη ευκολία, φτάνοντας έτσι στο τρίποντο.

Την ίδια ώρα Κάντιθ και Ράγιο Βαγιεκάνο έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην έδρα της πρώτης. Σε ένα ματς με λίγες φάσεις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, με τους Μαδριλένους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Μουμίν στο 88'. Στην 6η θέση συνεχίζει η Ράγιο, στην 9η η Κάντιθ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα