Μπαρτσελόνα: Σπάει ρεκόρ 82 ετών ο 16χρονος Γιαμάλ, γίνεται ο νεότερος βασικός στην ιστορία των Μπλαουγκράνα

Μπαρτσελόνα: Σπάει ρεκόρ 82 ετών ο 16χρονος Γιαμάλ, γίνεται ο νεότερος βασικός στην ιστορία των Μπλαουγκράνα

lamine_yamal

bet365

Φανέλα βασικού έδωσε στον Λαμίν Γιαμάλ ο Τσάβι για το ματς απέναντι στην Κάντιθ, γεγονός που, σε ηλικία 16 ετών και 37 ημερών, τον καθιστά τον νεαρότερο βασικό στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ ο Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα! Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός των Μπλαουγκράνα τον περασένο Απρίλιο, στα 15 του, έγινε ο πιο νέος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη La Liga και εν όψει του παιχνιδιού των Καταλανών κόντρα στην Κάντιθ και εξακολουθεί να γράφει ιστορία.

Ο Τσάβι τον επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του και, σε ηλικία 16 ετών και 37 ημερών, ο Ισπανός θα γίνει ο νεότερος παίκτης που ξεκινά βασικός στα χρονικά του συλλόγου και παράλληλα ο νεότερος που ξεκινά βασικός στη La Liga στον 21ο αιώνα.

Το σχετικό ρεκόρ, όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, κατείχε ο Βιτσέντς Μαρτίνεθ (16 ετών και 280 ημερών) που το 1941, πριν 82 χρόνια δηλαδή, έπαιξε ως βασικός σε Clasico απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα