Μπαρτσελόνα: Ο 15χρονος Γιαμάλ έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της στη La Liga

Μπαρτσελόνα: Ο 15χρονος Γιαμάλ έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της στη La Liga

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Τσάβι δίνει οδηγίες στον Γιαμάλι πριν το ντεμπούτο του

bet365

Ο Τσάβι έβαλε τον Λαμίν Γιαμάλ ως αλλαγή στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις, με τον 15χρονο μεσοεπιθετικό να γίνεται ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Καταλανών στη La Liga.

Ο Λαμίν Γιαμάλ με το ντεμπούτο του έγραψε το όνομα του στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι έβαλε τον νεαρό μεσοεπιθετικό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις στο 86ο λεπτό αντί του Γκάβι, με το σκορ στο 4-0 και ο Ισπανός με ρίζες από την Γουινέα σε ηλικία 15 ετών και 290 ημερών έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής των Καταλανών σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με τους Μπλαουγκράνα σε οποιαδήποτε διοργάνωση είναι ο Αρμάντο Μαρτίνεθ Σατζί σε ηλικία 14 ετών και 200 ημερών, ο οποίος είχε αγωνιστεί στις 13 Νοεμβρίου του 1920 για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Καταλονίας. Ο Γιαμάλ είναι ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την Μπάρτσα στον 21ο αιώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα