Κανός: Ψηλά στη λίστα της Θέλτα ο Ισπανός εξτρέμ

Ο Κανός

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία η Θέλτα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Σέρχι Κανός.

Ο δανεισμός του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό από την Μπρέντφορντ ολοκληρώθηκε, το αγγλικό κλαμπ ανανέωσε το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ και πλέον καλείται να διαχειριστεί την υπόθεση. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός ξεχώρισε όσο αγωνίστηκε με τα Ερυθρόλευκα στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς μέτρησε οκτώ συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δυο ασίστ.

Πλέον ο τεχνικός των Μελισσών Τόμας Φρανκ καλείται να επιλέξει αν θα τον κρατήσει ενόψει της νέας σεζόν ή αν θα παραχωρηθεί. Δημοσιεύμτα τον «συνέδεσαν» με τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Άνχελ Γκαρσία, αρέσει και στους ανθρώπους της Θέλτα.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Βίγκο βρίσκονται σε επαφές με το βρετανικό κλαμπ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και θέλουν να τον επαναπατρίσουν μια δεκαετία έπειτα από την αποχώρηση του από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Ο Κανός πήγε στην Μπρέντφορντ το 2017 και μέχρι στιγμής μετράει 248 εμφανίσεις, 36 γκολ και 33 ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα