Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να προσφέρει 120 εκατομμύρια για τον Χάρι Κέιν!

harry_kane_spurs

bet365

Εξελίξεις φέρνει το «αντίο» του Καρίμ Μπενζεμά στα μεταγραφικά της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, ετοιμάζει να προσφέρει στην Τότεναμ 120 εκατομμύρια ευρώ για τον Χάρι Κέιν.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα να μετρά αντίστροφα για την τελευταία αγωνιστική της La Liga (04/06-19:30) απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας της ήδη «τρέχει» για τα... καλά.

Οι Μερένγκες αναδομούνται, έχοντας ήδη «κλείσει» επί της ουσίας τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ και τον Χοσέλου, όμως μετά την ανακοίνωση του «αντίο» του Καρίμ Μπενζεμά πλέον η μεταγραφική τους προσοχή στρέφεται στη θέση του φορ.

Και όσον αφορά αυτή, είναι γνωστό πως οι Μαδριλένοι θα ήθελαν να δουν τον Χάρι Κέιν στο «Μπερναμπέου». Λίγο μέρες πριν, η Relevo ανέφερε πως η υπόθεση του Άγγλου σχετίζεται άμεσα οικονομικά με το αν τελικά ο Μπενζεμά θα αποχωρήσει και πλέον η Daily Mail μεταδίδει πως η Ρεάλ είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 120 εκατομμύρια ευρώ για τον κάνει δικό της!

Το συμβόλαιο του Κέιν λήγει το καλόκαιρι του 2024 και ουσιαστικά οι επόμενοι μήνες φαντάζουν ως η τελευταία ευκαιρία της Τότεναμ να τον πουλήσει. Ενδιαφέρον έχει δείξει για εκείνον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, το πλεονέκτημα έχει η Ρεάλ, επειδή οι Σπερς αν τελικά αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πώληση θα προτιμούσαν να μην ενισχύσουν κάποιον ανταγωνιστή τους στην Premier League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα