Ρεάλ Μαδρίτης: Θα μπορούσε ένας τραυματισμός να θέσει σε κίνδυνο τη μεταγραφή του Μπέλινγκχαμ;

bellingham_dortmund

bet365

Η Ντόρτμουντ έχει πει λίγα για τον τραυματισμό στο γόνατο που ανάγκασε τον Μπέλινγκχαμ να αποχωρήσει από την αναμέτρηση της Μπουντεσλίγκα και ρεπορτάζ κάνουν λόγο για την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης! Θα μπορούσε αυτό να επηρεάσει τη μεταγραφή του Άγγλου στη Ρεάλ;

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε δραματικά τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο μεγάλος της αστέρας στη μεσαία γραμμή Τζουντ Μπέλινγκχαμ ήταν απών από το παιχνίδι που έμελλε να είναι και το τελευταίο του για τον σύλλογο, λόγω τραυματισμού. Ενώ η προσοχή τώρα αναπόφευκτα στρέφεται στο μέλλον του, υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για το δεξί του γόνατο, με ρεπορτάζ να υποδηλώνουν την ανάγκη να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αυτό το καλοκαίρι!

Η Ντόρτμουντ απέφυγε να σχολιάσει τον τραυματισμό του 19χρονου διεθνούς Άγγλου με την «Daily Mail» να τονίζει σε σημερινό (30/05) δημοσίευματά της ότι ο νεαρός κινδυνεύει σοβαρά να χάσει τα δύο προκριματικά των «Τριών Λιονταριών» για το Euro 2024 τον Ιούνιο και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος ανάρρωσης... Ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συμπεριέλαβε τον μέσο στο ρόστερ του για τους αγώνες με τη Μάλτα στις 16 Ιουνίου και τη Βόρεια Μακεδονία στις 19 Ιουνίου, αλλά φαίνεται πιθανό ότι θα αναγκαστεί να αποσυρθεί πριν συναντηθεί η ομάδα το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου.

Ελάχιστα στοιχεία δίνονται στη Γερμανία, εν τω μεταξύ. Όπως αναφέρθηκε, η Ντόρτμουντ αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ ο προπονητής Έντιν Τέρζιτς έδωσε την εξής εξήγηση για την απουσία του το Σάββατο: «Μου φαινόταν πολύ καλός, αλλά με πλησίασε ώρες πριν τον αγώνα και μου είπε κατ' ιδίαν ότι δεν ήταν 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και ότι θα ήταν καλύτερα να έπαιζε κάποιος άλλος στη θέση του. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά τις τελευταίες μέρες για να είναι στο γήπεδο. Αλλά δεν ένιωθε καλά ούτε στην προθέρμανση πριν τον αγώνα».

Πρόληψη ή κάτι πιο σοβαρό;

Φυσικά, υπήρξαν πολλές θεωρίες για το τι πραγματικά συμβαίνει, από τις εικασίες ότι ο Μπέλινγκχαμ δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να επιδεινώσει τον τραυματισμό του για να εξασφαλίσει ότι η μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχιστεί, μέχρι τις αναφορές ότι επίκειται χειρουργική επέμβαση. Το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένας παράγοντας. Το οικονομικό μοντέλο του συλλόγου είναι αυτό να πουλάει τους αστέρες παίκτες του για πολλά χρήματα κάθε καλοκαίρι και ο Άγγλος είναι αυτός ο άνθρωπος για το 2023. Εάν τελικά όμως αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, θα μπορούσε να καθυστερήσει ή ακόμα και να κινδυνεύσει η μετακίνησή του στο «Μπερναμπέου»;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα