Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ 5-1: «Πέταξε» στη 2η θέση με εντυπωσιακή πεντάρα!

Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ 5-1: «Πέταξε» στη 2η θέση με εντυπωσιακή πεντάρα!

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε την Κάντιθ με... ξεγυρισμένη πεντάρα και προσπέρασε τη Ρεάλ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της La Liga - Τρίποντο ανάσα για τη Χετάφε, «χρυσός» βαθμός για τη Βαλένθια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε... μπρος και δείχνει πιο παραγωγική από ποτέ! Οι Ροχιμπλάνκος πέτυχαν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη La Liga πέντε τέρματα, συνθλίβοντας εντός έδρας με 5-1 αυτή τη φορά την Κάντιθ. Μάλιστα, χάρη σε αυτούς τους τρεις βαθμούς μπόρεσαν να αφήσουν πίσω τους στη βαθμολογία τη συμπολίτισσα Ρεάλ και να ανέβουν στη 2η θέση του πρωταθλήματος, παραμένοντας στο -13 από την Μπαρτσελόνα.

Οι Μαδριλένοι φανέρωσαν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς, μιας και μόλις στο 1ο λεπτό ο Γκριεζμάν με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 26' ο Γάλλος, που διανύει εξαιρετική σεζόν, «χτύπησε» ξανά για το 2-0, αφήνοντας τα υπόλοιπα στους ώμους των συμπαικτών για το δεύτερο μέρος. Στο 49' ο Μοράτα από κοντά έκανε το 3-0 και στο 57' ο Καράσκο προσέθεσε ακόμη ένα τέρμα από την άσπρη βούλα.

Η Κάντιθ μείωσε προσωρινά με το όμορφο σουτ του Λοσάνο στο 72ο λεπτό, ωστόσο το γκολ του Μολίνα στιγμές αργότερα έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα αυτής της ευρείας και σημαντικής νίκης.

«Χρυσός» βαθμός για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να μάχεται για την παραμονή της στη La Liga. Οι Νυχτερίδες απέσπασαν την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Βιγιαρεάλ, η οποία έχασε έδαφος στο κυνήγι της τετράδας, και πλέον βρίσκονται, έστω και στην ισοβαθμία, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ο Τζάκσον άνοιξε το σκορ για το Κίτρινο Υποβρύχιο στο 62', ενώ το σημαντικό γκολ της ισοφάρισης πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Λίνο δέκα λεπτά αργότερα.

Ανέπνευσε η Χετάφε

Η Χετάφε μπόρεσε να πάρει πολύτιμη βαθμολογική ανάσα αφού επικράτησε 1-0 της Θέλτα εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ουνάλ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, ανεβάζοντας τους Μαδριλένους στην 18η θέση στην ισοβαθμία με τη Βαλένθια.

Η βαθμολογία της La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

 

LA LIGA Τελευταία Νέα