Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον Τίλεμανς για αντί-Ντε Γιονγκ

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον Τίλεμανς για αντί-Ντε Γιονγκ

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για μία ενδεχόμενη πώληση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και ο Τίλεμανς είναι ο «εκλεκτός» της.

Μπορεί η πώληση του Ολλανδού μέσου να μην έγινε το φετινό καλοκαίρι, παρά το «κυνήγι» και τις μεγάλες προσφορές των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αναθερμανθεί το ενδιαφέρον τους το επόμενο.

Υπό αυτό το σκεπτικό οι Καταλανοί έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν πιθανούς αντικαταστάτες τους και κατά προτίμηση παίκτες που είτε μένουν ελεύθεροι τότε είτε θα έχουν ένα χρόνο συμβόλαιο για να πληρώσουν τα λιγότερα δυνατά χρήματα. Στο κέντρο του «ραντάρ» τους βρίσκεται ο Γιούρι Τίλεμανς της Λέστερ, τον οποίο παρακολουθούν εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο 25χρονος Βέλγος κεντρικός μέσος βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται με την Λέστερ το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια πρόοδος στο θέμα της ανανέωσής του, αφού ο ίδιος αρνήθηκε και η υπόθεση δεν θα ανοίξει εκ νέου μέχρι μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Αυτό σε συνδυασμό και με την κάκιστη φετινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δείχνουν πως το μέλλον του είναι μακριά από το «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ», με την Λίβερπουλ αλλά και άλλες ομάδες της Premier League να ερίζουν για την απόκτησή του.

Τα περιορισμένα οικονομικά της Μπαρτσελόνα της επιτρέπουν να σκέφτεται την περίπτωσή του μόνο εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Φέτος, ο 25χρονος Βέλγος έχει αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ σε λιγότερα από 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα