Σεβίλλη: Λεπτομέρειες για την επιστροφή του Σαμπάολι, επαφές με Γουλβς ο Λοπετέγκι

Σεβίλλη: Λεπτομέρειες για την επιστροφή του Σαμπάολι, επαφές με Γουλβς ο Λοπετέγκι

bet365

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή του Χόρχε Σαμπάολι μετά από πέντε χρόνια στη Σεβίλλη ως διαδόχου του Ζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος θα έχει συζητήσεις με τη Γουλβς για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Το κεφάλαιο του Ζουλιέν Λοπετέγκι στη Σεβίλλη έκλεισε οριστικά και ένα νέο ετοιμάζεται να ανοίξει για δεύτερη φορά στον σύλλογο. Αυτό του Χόρχε Σαμπάολι.

Μετά τη νέα ταπεινωτική ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-4) που άφησε τους Ανδαλουσιανούς με πενιχρό απολογισμό μόλις μίας νίκης σε δέκα παιχνίδια φέτος, η διοίκηση του κλαμπ πήρε την δύσκολη αλλά αναγκαία, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, απόφαση της απόλυσης του 56χρονου Βάσκου τεχνικού με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση του έκτου Europa League το 2020 και έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στον πρώην τεχνικό της Μαρσέιγ και της εθνικής Αργεντινής.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο 62χρονος coach και η διοίκηση έφτασαν σε συμφωνία και απομένουν μόνο λεπτομέρειες πριν την επισημοποίηση της συμφωνίας, ενώ ο Αργεντινός έχει καταφτάσει ήδη στην Ανδαλουσία προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Σαμπάολι κάθισε πρώτη φορά στον πάγκο της Σεβίλλης τη σεζόν 2016-17 δίχως να κατακτήσει κάποιον τίτλο, μετρώντας συνολικά 27 νίκες σε σύνολο 53 αγώνων στον πάγκο της.

Την ίδια ώρα, ο Ζουλιέν Λοπετέγκι ίσως να ετοιμάζεται για την πρώτη του θητεία σε ομάδα Premier League. Όπως ήταν γνωστό το τελευταίο διάστημα, η Γουλβς έχει ψηλά στη λίστα της τον Βάσκο τεχνικό και σύμφωνα με το «Athletic» θα μιλήσει εντός ημερών μαζί του για το ενδεχόμενο να αναλάβει το κλαμπ μετά την απόλυση του Μπρούνο Λάζε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα