Γκριεζμάν: Απόλυτη διάψευση από την Ατλέτικο για την αγορά του

Κώστας Ζάλιαρης
Γκριεζμάν: Απόλυτη διάψευση από την Ατλέτικο για την αγορά του

bet365

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με την Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν και πως ο Γάλλος συνεχίζει να είναι δανεικός στους «ροχιμπλάνκος» κόντρα στα όσα κυκλοφορούν.

Η τακτική του Σιμεόνε με τα λεπτά συμμετοχής και την είσοδο του «Γκρίζου» μετά το 60ο λεπτό στις αναμετρήσεις της Ατλέτικο συνεχίζεται ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο όρος για την αγορά του.

Η Μπαρτσελόνα εκνευρίζεται από αυτό το θέμα και προσπαθεί να πουλήσει τον παίκτη στον σύλλογο της Μαδρίτης εξασφαλίζοντας 40 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ήθελαν την Ατλέτικο να έχει καταφέρει να πείσει τους Καταλανούς να ρίξουν το ποσό που αξίωναν και να γίνει η μεταγραφή έναντι περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Ενρίκε Θερέθο, ξεκαθάρισε:

«Δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία κουβέντα με την Μπαρτσελόνα ούτε υπάρχει κάποια πρόθεση για να γίνει συζήτηση. Το καθεστώς είναι αυτό που είχε συμφωνηθεί και δεν έχει αλλάξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα