La Liga: Έκανε σεφτέ η Θέλτα, «απόλυτη» η Μπέτις

Newsroom
La Liga: Έκανε σεφτέ η Θέλτα, «απόλυτη» η Μπέτις

bet365

H Θέλτα νίκησε με 1-0 την Χιρόνα εκτός έδρας και πήρε το πρώτο της τρίποντο για τη La Liga της τρέχουσας σεζόν. «Λύγισε» την Οσασούνα και έκανε το 3/3 η Μπέτις.

Την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν πανηγύρισε η Θέλτα, καθώς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Χιρόνα για την τρίτη αγωνιστική της La Liga. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βίγκο ο... συνήθης ύποπτος, Ιάγκο Άσπας, ο οποίος στο 49' με σουτ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. Τρίτο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια για τον 35χρονο σέντερ φορ της Θέλτα.

Στην Ανδαλουσία η Μπέτις επικράτησε με 1-0 της μαχητικής Οσασούνα και έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα. Το γκολ για τους Βερδιμπλάνκος πέτυχε στο 34' ο Μπόρχα Ιγκλέσιας με φανταστικό σουτ. Ο Ισπανός επιθετικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έχει τέσσερα γκολ σε τρεις αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 73' αποβλήθηκε ο Πετσέλα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα