Λαπόρτα: «Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στον Μέσι»

Newsroom
Λαπόρτα: «Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στον Μέσι»

bet365

«Είναι παίκτης της PSG, αλλά έχουμε ένα ηθικό χρέος απέναντι στον Λίο», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα.

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι επανεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Κουντέ ως νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, όταν ερωτήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τη επιθυμία του για την επιστροφή του Αργεντινού, χρόνο μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ανέφερε πως μια μέρα μπορεί να επιστρέψει για να αγωνιστεί ξανά με τη «μπλαουγκράνα», ώστε οι δύο πλευρές να έχουν το «τέλος» που τους αρμόζει.

«Δεν πρόκειται να το σχολιάσω γιατί ο Λίο είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Με ρώτησαν για αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη λατινοαμερικανική τηλεόραση, και ήμασταν σε χαλαρή θέση» επεσήμανε στις νέες του δηλώσεις ρίχνοντας κάπως τους τόνους. Αλλά επέμεινε πως ως σύλλογος, «έχουμε ηθικό χρέος με τον Λίο» και κατέληξε με ένα αινιγματικό «θα δούμε», χωρίς να κλείσει την πόρτα στην πιθανή επιστροφή του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, στις 24 Ιουλίου, ο Λαπόρτα ήταν πολύ πιο δυναμικός στην τότε τοποθέτησή του στο ESPN. «Ελπίζω κι εύχομαι να μην έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μέσι στην Μπάρτσα. Είναι ευθύνη μας να διασφαλίσουμε ότι αυτό το κεφάλαιο που είναι ακόμα ανοιχτό, θα έχει μια καλή στιγμή κατά την οποία όλα θα γίνουν όπως πρέπει και επιπλέον, θα έχει ένα πολύ πιο υπέροχο τέλος από αυτό που είχε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα