Αντσελότι: «Η Μπαρτσελόνα φτιάχνει φανταστική ομάδα»

Newsroom
Αντσελότι: «Η Μπαρτσελόνα φτιάχνει φανταστική ομάδα»

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα έχει ενισχυθεί σημαντικά στο παρόν μεταγραφικό παράθυρο και είπε πως... τίποτα δεν τον εκπλήσσει στο ποδόσφαιρο, αναφερόμενος στα οικονομικά των «μπλαουγκράνα».

Ικανοποιημένος έμεινε ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Γιουβέντους στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι της preseason. «Ολοκληρώσαμε καλά την περιοδεία, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι και βελτιωθήκαμε σε ό,τι κάναμε στα προηγούμενα φιλικά. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο Σούπερ Καπ», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχθηκε ο «Καρλίτο» ήταν και η Μπαρτσελόνα της νέας σεζόν, μετά τις προσθήκες της στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, με τον έμπειρο κόουτς να κολακεύει τους Καταλανούς, αναγνωρίζοντας ότι ο αιώνιος αντίπαλος της ομάδας του έχει ενισχυθεί πολύ. «Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα φτιάχνει μια φανταστική ομάδα, αλλά εμένα με απασχολεί η δικιά μου ομάδα. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και να μην κοιτάζω τους άλλους», είπε αρχικά.

Ενώ απάντησε με μια δόση ειρωνείας όταν αναφέρθηκε στις οικονομικές δαπάνες των Καταλανών: «Στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν με εκπλήσσει. Η Μπάρτσα είναι μια ομάδα την οποία πρέπει πάντα να την σέβεσαι. Φέτος θα είναι ένας αντίπαλος που θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα