Ρομπέρτο Κάρλος: «Ήθελαν να δώσουν τον Μαρσέλο δανεικό και ζήτησα στον πρόεδρο να μείνει»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Ήθελαν να δώσουν τον Μαρσέλο δανεικό και ζήτησα στον πρόεδρο να μείνει»

Newsroom
Ρομπέρτο Κάρλος: «Ήθελαν να δώσουν τον Μαρσέλο δανεικό και ζήτησα στον πρόεδρο να μείνει»

bet365

Ο θρυλικός Ρομπέρτο Κάρλος σχολίασε το «αντίο» του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης και απαντά στο ποιος από τους δυο τους είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στην ιστορία της ομάδας.

Μιλώντας στο βραδινό πρόγραμμα του Onda Cero, ο μεγάλος Βραζιλιάνος άσος δεν μπορούσε να μη σχολιάσει τους τίτλους τέλους στη σχέση Μαρσέλο - Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. «Είναι λίγο περίεργη ημέρα λόγω του αποχαιρετισμού του Μαρσέλο. Τον έχω δει να μεγαλώνει και τώρα λυπάμαι. Δεν πήγα στο αντίο, γιατί ήταν η στιγμή του. Του εύχομαι πάντα τα καλύτερα», είπε αρχικά.

Κι ύστερα εξήγησε γιατί αποφάσισε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση, «ήξερα ότι ο Μαρσέλο θα μιλούσε για εμένα κι άλλους συμπαίκτες του. Τον αγκάλιασα όταν ήρθε στην Ισπανία. Σήμερα ήταν η ημέρα του, η στιγμή, με πολλά συναισθήματα σε εκείνο το δωμάτιο».

«Όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο σε ηλικία 13 ετών είχα καλή εκπαίδευση πράγμα που έκανε τη ζωή μου ευκολότερη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύς εγωϊσμός και με τους συμπαίκτες σου στην ίδια θέση. Την πρώτη ημέρα που έφτασε ο Μαρσέλο στην Ισπανία του έδωσαν τον αριθμό μου, γιατί ήξερα ότι θα το χρειαζόταν. Ήμουν διαθέσιμος για εκείνον 24 ώρες το 24ωρο», διηγήθηκε ο 49χρονος.

«Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, ζήτησα από τον πρόεδρο να τον αφήσει στην ομάδα για να μάθει περισσότερα μαζί μας, και για δείτε πού έφτασε», πρόσθεσε. Ενώ στο ερώτημα που τίθεται από πολλούς ειδικά τις τελευταίες ώρες, δηλαδή το ποιος είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στην ιστορία της Ρεάλ, απαντά: «Έβλεπα πολλές δημοσκοπήσεις σήμερα, γίνεται πολύς λόγος για τους αριθμούς. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω καλύτερος από κάποιον άλλον, αλλά καλύτερος από εμένα τον ίδιο. Οι Βραζιλιάνοι πρέπει να είναι περήφανοι που η αριστερή πλευρά του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο καλύπτεται από Βραζιλιάνους εδώ και 20 χρόνια. Δεν μου αρέσει η σύγκριση μεταξύ μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα