Γκνάμπρι: Έκλεισε το μάτι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γερμανός εξτρέμ

Newsroom
Γκνάμπρι: Έκλεισε το μάτι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γερμανός εξτρέμ

bet365

Ο 26χρονος επιθετικός απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν για νέο συμβόλαιο και καλοβλέπει την πιθανότητα μεταγραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Σερτζ Γκνάμπρι με τη Μπάγερν Μονάχου «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2023. Ο 26χρονος διεθνής είπε «όχι» στην πρόταση των Βαυαρών για ανανέωση της συνεργασίας του, απορρίπτοντας συμβόλαιο που θα του προσέφερε 19 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (!) και κρίνοντας από πρόσφατες δηλώσεις βρίσκει ενδιαφέρουσα την προοπτική της Ρεάλ.

Ο Γκνάμπρι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό GQ και όταν τον ρώτησαν ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα πήγαινε να δει αν ταξίδευε στη Μαδρίτη, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη. «Θα πήγαινα κατευθείαν στο Μπερναμπέου και θα έβλεπα τα πάντα από κοντά. Δυστυχώς, δεν έχω παίξει ακόμα εκεί. Μετά από αυτό, θα περνούσα χρόνο στην πόλη και προσπαθούσα να εξερευνήσω τις πιο όμορφες γωνιές», τόνισε συγκεκριμένα.

Η απόρριψη της ανανέωσης από πλευράς Βαυαρών αυξάνει τις φήμες περί αποχώρησής του το καλοκαίρι, και η πρωτεύουσα της Ισπανίας είναι βασικός προορισμός για τον 26χρονο εξτρέμ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τη Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει λάβει κάποια πρόταση, ούτε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη ο οποίος εκπροσωπείται από την ίδια εταιρεία agents με τον Σαντιό Μανέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα