Γκατούζο: Θέλει στη Βαλένθια τον Σέρτζιο Ολιβέιρα

Newsroom
Γκατούζο: Θέλει στη Βαλένθια τον Σέρτζιο Ολιβέιρα

bet365

Τον γνωστό μας από το σύντομο πέρασμά του στον ΠΑΟΚ Πορτογάλο μέσο θέλει ως πρώτη μεταγραφή στη Βαλένθια ο Τζενάρο Γκατούζο.

Με μια λιτή ανακοίνωση η Βαλένθια γνωστοποίησε -όπως αναμενόταν- τη λύση της συνεργασίας της με τον Χοσέ Μπορδαλάς που διετέλεσε προπονητής της πρώτης ομάδας. Τον ευχαρίστησε για τη συνεισφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Και κάπως έτσι, η δεδομένη -από πλευράς ισπανικού Τύπου- πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ήρθε ακόμα πιο κοντά. Ο γνωστός μας από το πέρασμά του στον ΟΦΗ Ιταλός τεχνικός είναι μια ανάσα από τις «νυχτερίδες».

Ο 44χρονος πλέον Ρίνο θα γίνει ο ενδέκατος προπονητής της ομάδας από τότε που ανέλαβε τη διοίκησή της ο Πίτερ Λιμ. Δεδομένης της άφιξής του λοιπόν ενημέρωσε τους ιθύνοντες το όνομα του πρώτου παίκτη που θέλει στην ομάδα.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Γκατούζο είναι ένας ακόμα γνωστός μας από το πέρασμά του στα ελληνικά γήπεδα, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος μέσος που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν με τη φανέλα της Πόρτο (κατακτώντας μάλιστα και το Conference League) μας ανήκει στην Πόρτο είναι το κομμάτι που λείπει από τη μεσαία γραμμή των «νυχτερίδων».

Οι «Δράκοι» κοστολογούν τον παίκτη στα 15 εκατομμύρια, ποσό που είναι δύσκολο να φτάσει η Βαλένθια αλλά με την μεσολάβηση του Ζόρζε Μέντες -οποίος εκπροσωπεί τόσο τον παίκτη όσο και τον Ρίνο- το ποσό θα μπορούσε να μειωθεί.

Να πούμε βέβαια εδώ ότι την παραμονή του στη Ρόμα επιθυμεί και ο Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και η Γουλβς ένας σύλλογος στον οποίο ο γνωστός agent έχει επίσης μεγάλη επιρροή.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος είχε φορέσει την φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2018/19 ως δανεικός από την Πόρτο και στέφθηκε νταμπλούχος, αγωνιζόμενος σε 15 παιχνίδια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα