Κουρτουά μετά το ξήλωμα της πλακέτας του από οπαδούς της Ατλέτικο: «Hala Madrid»

Κουρτουά μετά το ξήλωμα της πλακέτας του από οπαδούς της Ατλέτικο: «Hala Madrid»

bet365

Ο Τιμπό Κουρτουά θέλησε να δώσει μία... ηχηρή απάντηση σε αυτούς που έσπευσαν να ξηλώσουν την πλακέτα του έξω από το «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Μετά τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των Μαδριλένων πως όποιος θέλει μπορεί να αφαιρέσει την πλακέτα του Τιμπό Κουρτουά, ορισμένοι φίλοι της ομάδας δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και έβγαλαν από το χώμα την πλακέτα που έφερε το όνομα του Βέλγου κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

O Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να σκαρφαλώσει για 14η φορά στην κορυφή της Ευρώπης, έδωσε μέσω social media την δική του απάντηση στους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος», αποθεώνοντας τον σύλλογο που ανήκει κι αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

«Hala Madrid», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κουρτουά στο Twitter, συνοδεύοντας τα λόγια του με ένα hashtag «CHAMP14NS» για να θυμίσει σε όλους τα 14 Champions League που έχει κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Κουρτουά θυμήθηκε τον τελικό του Champions League που έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λισαβόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014, σχολιάζοντας ότι «τώρα είμαι στην καλή πλευρά της ιστορίας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα