Η ατάκα του Κουρτουά που εξόργισε τους οπαδούς της Ατλέτικο

Newsroom
Η ατάκα του Κουρτουά που εξόργισε τους οπαδούς της Ατλέτικο

bet365

Ο Βέλγος κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ερωτηθείς για τον τελικό του Champions League που έδωσε το παρών, εκείνον του 2014, ως παίκτης της Ατλέτικο έκανε ένα μάλλον... ατυχές σχόλιο που εκνεύρισε τους φίλους των «ροχιμπλάνκος».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τιμπό Κουρτουά δεν είναι πλέον αγαπητός στην ερυθρόλευκη πλευρά της Μαδρίτης. Κάποτε υπήρξε και μάλιστα πολύ, αλλά η απόφασή του να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον απομάκρυνε οριστικά από τις καρδιές των φίλων της Ατλέτικο. Αν προσθέσουμε σε αυτό το γεγονός κάποιες δηλώσεις και χειρονομίες του ανά καιρούς αυτά τα χρόνια είναι ξεκάθαρο ότι ο δεσμός του με τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» αποτελεί 100% παρελθόν.

Ο έμπειρος πορτιέρε έκανε ακόμα ένα σχόλιο που ενέτεινε τις σχέσεις του με το κοινό της πρώην ομάδας του. Ενόψει του μεγάλου τελικού της Ρεάλ με την Λίβερπουλ, το βράδυ του Σαββάτου (28/05), ρωτήθηκε για εκείνον του 2014, που ως παίκτης της Ατλέτικο αντιμετώπισε τη Ρεάλ στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης στη Λισαβόνα κι απάντησε ότι: «Αυτή (η Λίβερπουλ) έπαιξε ήδη έναν τελικό εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης το 2018. Προφανώς για εμένα είναι διαφορετικό. Αν αντιμετωπίσεις τη Ρεάλ ξέρεις ότι όταν παίζει έναν τελικό τον κερδίζει. Τώρα είμαι στην καλή πλευρά της ιστορίας».

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν άργησαν να έρθουν, με τους φίλους της Ατλέτι να στέκονται στην έννοια της «καλής πλευράς της ιστορίας» που για πολλούς έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο και την προσπάθειά του εκείνη τη σεζόν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα