Αγουέρο: «Ηθελα να φωνάξω στον διαιτητή να σταματήσει το ματς, αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου» (vid)

Κώστας Τόπας
Αγουέρο: «Ηθελα να φωνάξω στον διαιτητή να σταματήσει το ματς, αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου» (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για την καριέρα του την οποία έβαλε τέλος τον περασμένο Δεκέμβρη λόγω προβλήματος στην καρδιά, αλλά για τις δύσκολες ημέρες που αναγκάστηκε να βιώσει εξαιτίας της αρρυθμίας που είχε παρουσιάσει.

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία στα τέλη του 2021 και μετά από ιατρικές διαβουλεύσεις αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο «Κουν» ήταν απρόθυμος να αποσυρθεί παρά τις συμβουλές των καρδιολόγων, καθώς ως επιθυμία είχε να συνεχίσει στην αγωνιστική δράση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «El Hormiguero», ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για τις πιο δύσκολες ημέρες που αναγκάστηκε να βιώσει λόγω της ασθένειας του αλλά και τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του.

«Άρχισα να νιώθω άσχημα στην προετοιμασία, με περίεργα συμπτώματα, αλλά νόμιζα ότι ήταν η προπόνηση, η ζέστη... Μετά τραυματίστηκα και έμεινα εκτός για ένα μήνα, αλλά ακόμα κι έτσι δεν ένιωθα καλά. Μετά από αυτό άρχισα να προπονούμαι με την ομάδα και στην προπόνηση ασφυκτιούσα πολύ, ώσπου μια μέρα που ο γιατρός ήταν κοντά του είπα ότι ένιωσα άσχημα, μετά ζαλίστηκα κι άρχισε η αρρυθμία. Ο γιατρός με έλεγξε και όλα πήγαν καλά, αλλά την επόμενη εβδομάδα συνέβη ξανά στο γήπεδο.

Άρχισα να νιώθω άσχημα και ήθελα να φωνάξω στον διαιτητή να σταματήσει το ματς, αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Τότε ήταν που άρχισα να ζαλίζομαι, οπότε έπιασα το χέρι ενός αμυντικού και του ζήτησα να σταματήσει το παιχνίδι. Μετά πέρασε η ζάλη και άρχισε η αρρυθμία. Όταν σταμάτησε, με πήγαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για τρεις ημέρες.

Νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά με πολύ γρήγορη ταχύτητα και φαίνεται ότι αυτά τα 30 ή 45 δευτερόλεπτα είναι πέντε λεπτά. Στην προπόνηση κράτησε 25 δευτερόλεπτα και στο παιχνίδι, ένα λεπτό περίπου. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορούσα να παίξω αλλά ότι θα μπορούσε να μου ξανασυμβεί και θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Και μετά από πολλή σκέψη, είπα: "Αυτό ήταν, είμαι 33 ετών, με έναν γιο και μια ζωή μπροστά μου"», ήταν τα λόγια του Αγουέρο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα