Μπογέ: «Κλείνει» στη Σεβίλλη με μεταγραφή 20 εκατομμυρίων ευρώ

Μπογέ: «Κλείνει» στη Σεβίλλη με μεταγραφή 20 εκατομμυρίων ευρώ

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «El Chiringuito» η μεταγραφή του Λούκας Μπογέ από την Έλτσε στη Σεβίλλη κλείνει με τους Ανδαλουσιανούς να προσφέρουν ποσό ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ!

O Λούκας Μπογέ έκανε σεζόν καριέρας και... μεταγραφής στην τρέχουσα La Liga με τη φανέλα της Έλτσε. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε 24 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα με απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ, ενώ με τις εμφανίσεις του κέρδισε την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και τον Ιανουάριο κέντρισε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το «El Chiringuito TV» και τον δημοσιογράφο Γκονζάλο Τορτόσα ο «El tanque» αναμένεται να είναι μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της Σεβίλλης στο ερχόμενο καλοκαιρινό «παζάρι» με τους Ανδαλουσιανούς να προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ! Η Έλτσε έκανε δικό της τον Μπογέ το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας δύο εκατομμύρια ευρώ στην Τορίνο. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε τη σεζόν 2018/19 στη Super League για λογαριασμό της «Ένωσης» με τη μορφή δανεισμού από τη «Γκρανάτα», αγωνίστηκε 36 φορές υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Μανόλο Χιμένεθ, έχοντας απολογισμό έξι γκολ και δυο ασίστ σε 1.605 λεπτά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα