Αντσελότι - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο «Καρλέτο» είναι ο πρώτος που παίρνει πρωτάθλημα και στις Top-5 λίγκες! (vid)

Αντσελότι - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο «Καρλέτο» είναι ο πρώτος που παίρνει πρωτάθλημα και στις Top-5 λίγκες! (vid)

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι στέφθηκε πρωταθλητής με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έγραψε ιστορία, όντας ο μοναδικός προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία!

Ήταν το μόνο τρόπαιο που του έλειπε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Champions League, Copa Del Rey, Supercoppa, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Όλες οι κούπες παρατεταγμένες σε περίοπτη θέση στο παλμαρέ του, εκτός από το πρωτάθλημα. Τελικά, το σήκωσε κι αυτό. Ο Κάρλο Αντσελότι οδήγησε τη Βασίλισσα στην 35η κατάκτηση της La Liga παράλληλα έγραψε ιστορία, αφού χρίστηκε πρωταθλητής στη μοναδική χώρα από το Top-5 που του είχε... ξεφύγει στην καριέρα του.

Ο Ιταλός τεχνικός έγινε ο πρώτος τεχνικός όλων των εποχών που πανηγυρίζει τον τίτλο σε Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία! Η αρχή έγινε ως προπονητής της Μίλαν, με την οποία έραψε το Scudetto τη σεζόν 2003-04, για να ακολουθήσει η Premier League τη σεζόν 2009-10 για λογαριασμό της Τσέλσι.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Καρλέτο στέφθηκε πρωταθλητής στη Ligue 1 ως coach της Παρί Σεν Ζερμέν και το πιο πρόσφατο μέχρι πρότινος «αστέρι» του από τα Top-5 το κέρδισε τη σεζόν 2016-17 στη Bundesliga και τη Μπάγερν. Πλέον, μετά την κατάκτηση της La Liga ανοίγει ένα «κλαμπ» που θα είναι εξαιρετικά κλειστό τις επόμενες δεκαετίες, αν φυσικά καταφέρει κάποιος να επαναλάβει το κατόρθωμα του 63χρονου τεχνικού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα