Ρεάλ Μαδρίτης: Μια «ανάσα» από τον Ρούντιγκερ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Μια «ανάσα» από τον Ρούντιγκερ

bet365

Μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται ο Ρούντιγκερ, μιας και οι διαφορές μεταξύ των δυο πλευρών έχουν αμβλυνθεί αισθητά και πλέον το deal φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αντόνιο Ρούντιγκερ! Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης έχει «παγώσει» για τον Γερμανό αμυντικό, δημοσιεύματα από την Ιταλία και την Αγγλία αποκαλύπτουν πως πλέον οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Όπως αποκαλύπτουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Τσέλσι στο Champions League έπεισαν τους Μερένγκες να αναζωπυρώσουν τις διαπραγματεύσεις και να προσπαθήσουν να βρουν τη χρυσή τομή που θα ξεκλειδώσει το deal.

Από την πλευρά του, ο Ρούντιγκερ φέρεται να έχει ρίξει αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις σε σχέση με το παρελθόν και πλέον μια ενδεχόμενη συμφωνία φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ, την ίδια ώρα που Γιουνάιτεντ, Παρί και Γιουβέντους παρουσιάζονται εκτός «μάχης».

Στην ίδια μοίρα και η Τσέλσι η οποία δεν έχει καταφέρει να βρει εγκαίρως λύση στα διοικητικά και κινδυνεύει να χάσει τον 29χρονο στόπερ ως ελεύθερο στο τέλος της σεζόν, δίχως το οποιοδήποτε οικονομικό αντίκρισμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα