Φρέντι Ρινκόν: Πέθανε μετά από τροχαίο ο θρύλος της Κολομβίας (vids)

Κώστας Τόπας
Φρέντι Ρινκόν: Πέθανε μετά από τροχαίο ο θρύλος της Κολομβίας (vids)

bet365

Ο θρύλος της Κολομβίας και παλιός παίκτης της Ρεάλ και της Νάπολι, Φρέντι Ρινκόν, ενεπλάκη πριν από μερικές ημέρες σε τροχαίο και σήμερα (14/04) άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο θρύλος της εθνικής Κολομβίας, Φρέντι Ρινκόν, ενεπλάκη την περασμένη Δευτέρα (11/04) σε σοβαρό τροχαίο. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο στην πόλη Κάλι της Κολομβίας, με αποτέλεσμα ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Νάπολι να τραυματιστεί, μαζί με άλλα τρία άτομα και να μεταφερθούν στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε πως ο Ρινκόν ήταν σε σοβαρή κατάσταση και πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι. Τελικά, ο θρύλος του ποδοσφαίρου παρά τις όσες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα σήμερα (14/04) να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών.

«Παρά τις προσπάθειες της ομάδας εργασίας μας, ο Φρέντι Ρινκόν, πέθανε.Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους, τους συγγενείς, τους οπαδούς του σε όλο τον πλανήτη. Δεν θα υπάρξει ποτέ τρόπος να τους εκφράσουμε πώς νιώθουμε να χάνουμε έναν από τους ασθενείς μας, όποιος κι αν είναι αυτός», ανέφερε ένας από τους γιατρούς που ήταν κοντά στον Ρινκόν τις τελευταίες του ώρες.

Με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας ο Ρινκόν είχε είχε 17 γκολ σε 85 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι στην Ευρώπη.

@Photo credits: Video Screen
 

LA LIGA Τελευταία Νέα