Μπαρτσελόνα: Ο Αραούχο ανανεώνει μέχρι το 2026 με ρήτρα 1 δισ. ευρώ

Μπαρτσελόνα: Ο Αραούχο ανανεώνει μέχρι το 2026 με ρήτρα 1 δισ. ευρώ

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Ο Αραούχο ανανεώνει μέχρι το 2026 με ρήτρα 1 δισ. ευρώ

bet365

Ολα έτοιμα είναι προκειμένου Μπαρτσελόνα και Ρόναλντ Αραούχο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, μέχρι το 2026, με τον Ουρουγουανό αμυντικό να υπογράφει με ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα εργάζεται εδώ και μήνες για την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γκάβι και Αραούχο. Στην περίπτωση του Ανδαλουσιανού μέσου, ο εκπρόσωπός του, Ιβάν Ντελια Πένα, σχεδιάζει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» προκειμένου να υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Ενα σενάριο το οποίο μοιάζει αρκετά διαφορετικό στην περίπτωση του Ρόναλντ Αραούχο. Ο εκπρόσωπός του, Φλάβιο Πέρσμαν συναντήθηκε πρόσφατα με τους Καταλανούς προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Οπως όλα δείχνουν, είναι θέμα ημερών προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός αμυντικός θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, το οποίο θα περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Μέχρι στιγμής ο Αραούχο θεωρείται βασικό κι αναντικατάστατο κομμάτι της Μπαρτσελόνα και του Τσάβι, έχοντας καταγράψει 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερα τέρματα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα