La Liga: «Χρυσοί» βαθμοί για Κάντιθ και Γρανάδα

Βασίλης Μπαλατσός
La Liga: «Χρυσοί» βαθμοί για Κάντιθ και Γρανάδα

bet365

Η Κάντιθ έμεινε «όρθια» στο «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια και πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Γλίτωσε την εντός έδρας ήττα στις καθυστερήσεις η Γρανάδα, 2-2 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο «Μεστάγια» η Κάντιθ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) κόντρα στη Βαλένθια. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη 17η θέση με 28 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους από τη 18η Μαγιόρκα στους δυο βαθμούς, ενώ η Βαλένθια είναι στην ένατη θέση με 41 βαθμούς, ούσα στο -7 από την πρώτη εξάδα. Οι «Νυχτερίδες» είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 37', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μασιμιλιάνο Γκόμες έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι. Η Κάντιθ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ζοσέ Μάρι στο 90+6' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη Γρανάδα η Ράγιο Βαγιεκάνο βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό (2-2) στις καθυστερήσεις. Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν στο 6' με κεφαλιά του Αλεχάνδρο Κατένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παλαθόν και στο 17' ο Γκουαρδιόλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 51' όταν ο χαφ της Ράγιο, Σάντι Κομεσάνα αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν με πρωταγωνιστή τον Μολίνα, ο οποίος μείωσε στο 67' και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 90+3' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η 16η Γρανάδα έφτασε τους 29 βαθμούς και απέχει ένα τρίποντο από τη Μαγιόρκα, ενώ η Ράγιο είναι 13η με 33 βαθμούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα