Ομπαμεγιάνγκ: Θα αμείβεται με μόλις 5.000 ευρώ την εβδομάδα στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Ομπαμεγιάνγκ: Θα αμείβεται με μόλις 5.000 ευρώ την εβδομάδα στην Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται ότι έριξε πολύ τις απαιτήσεις του προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να αποχαιρετάει την πρώην ομάδα του, Άρσεναλ με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο 32χρονος στράικερ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και με ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο μισθός για τους πρώτους έξι μήνες του Ομπαμεγιάνγκ θα είναι συμβολικός. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η «Mundo Deportivo», ο έμπειρος επιθετικός θα αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τη στιγμή που στην Άρσεναλ λάμβανε 350.00 ευρώ σε επτά ημέρες. Βέβαια, αυτό γίνεται, διότι οι Καταλανοί έπρεπε να συμμορφωθούν με το ανώτατο όριο αποδοχών της La Liga, διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να τον εγγράψει στο ρόστερ της.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν αποχώρησε ούτε αυτή την μεταγραφική περίοδο, έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Παρ' όλα αυτά Ομπαμεγιάνγκ θα αποζημιωθεί την επόμενη σεζόν 2022/23.

Από την άλλη η Άρσεναλ εκτιμάται ότι θα εξοικονομήσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ σε μισθούς με την αποχώρηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά θα μείνει με τεράστιο κενό στην κορυφή της επίθεσης της.

@Photo credits: Video Screen
 

LA LIGA Τελευταία Νέα