Νεϊμάρ: Εφτασε μια «ανάσα» από την Ρεάλ αλλά ο πατέρας του τον σταμάτησε

Κώστας Τόπας
Νεϊμάρ: Εφτασε μια «ανάσα» από την Ρεάλ αλλά ο πατέρας του τον σταμάτησε

bet365

Ο Νεϊμάρ πριν αφήσει την Σάντος για την Μπαρτσελόνα, έφτασε μια ανάσα από το να φορέσει της Ρεάλ. Ωστόσο, η συμβουλή του πατέρα του και η πρωτοβουλία της Σάντος να δωρίσει ένα σπίτι στην οικογένεια του, έκαναν τον Βραζιλιάνο αστέρα να αλλάξει γνώμη...

Πίσω στο 2006, ο Νεϊμάρ ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα για δοκιμαστικά σε ηλικία 14 ετών. Οι άνθρωποι των «μερένγκες» εντυπωσιάστηκαν απ' όσα είδαν από τον Βραζιλιάνο και αποφάσισαν να του προσφέρουν μια μακροπρόθεσμη συμφωνία. Ηλπιζαν μάλιστα να τον υπογράψουν στις Ακαδημίες της ομάδας, όπου θα ήταν συμπαίκτες με τους Ντάνι Καρβαχάλ και Πάμπλο Σαράμπια.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ απέρριψε τους Μαδριλένους κι επέλεξε να παραμείνει στη Σάντος κατόπιν συμβουλής του πατέρα του. Το 2009 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Σάντος και το 2013 ετοίμασε τις βαλίτσες του κι αναχώρησε για Βαρκελώνη, για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα».

Η «AS» δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τις μέρες που ο Νεϊμάρ έφτασε μια... ανάσα από την Ρεάλ. Μία από αυτές δείχνει τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν να ποζάρει με μια φανέλα των Μαδριλένων, ενώ μια άλλη τον δείχνει να χαμογελά στην κάμερα δίπλα στον πατέρα του στο γήπεδο του «Μπερναμπέου».

d
Ο Νεϊμάρ με τον πατέρα του μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» - «AS»

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ απέρριψε την προσφορά της Ρεάλ καθώς η Σάντος είχε προσφέρει στην οικογένειά του ένα σπίτι κοντά στο προπονητικό γήπεδο της.

Αργότερα το νερό μπήκε στο αυλάκι και άρχισε να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας 105 γκολ σε 186 εμφανίσεις, κατακτώντας δύο τίτλους La Liga και ένα Champions League κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «Καμπ Νόου».

Το 2017 έγινε ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου όταν άφησε την Μπαρτσελόνα για να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν σε μια συμφωνία αξίας που έφτασε τα 222 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, η ιστορία του Νεϊμάρ θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν είχε επιλέξει την Ρεάλ εξ αρχής.

n
Ο Νεϊμάρ ποζάρει χαμογελαστός με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης - «ΑS»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα