Κρόος: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Ρεάλ»

Κρόος: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Κρόος: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Ρεάλ»

bet365

Ο Τόνι Κρόος αποκάλυψε ότι επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει την αγωνιστική καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίζεται από το 2024.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 με την εθνική Γερμανίας βρίσκεται στους Μαδριλένους τα τελευταία οκτώ χρόνια κι παραμένει ένας από τους παίκτες - κλειδιά για κάθε προπονητή που έχει περάσει από τον πάγκο τους.

Τη φετινή σεζόν έχει ήδη καταγράψει τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλοκαίρι του 2023 το συμβόλαιο του με τους «μερένγκες» ολοκληρώνεται, ωστόσο ο Κρόος δεν έχει απολύτως κανένα άγχος για το μέλλον του, τονίζοντας ωστόσο ότι επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει την αγωνιστική καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν υπάρχει άγχος, τα πάντα πάνε καλά. Σίγουρα δεν επικεντρώνομαι σε κάτι άλλο πέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω τι έχω στον σύλλογο όπως και εκείνος τι έχει σε εμένα. Υπάρχουν τρία κριτήρια για μένα για να συνεχίσω. Α. Πρέπει ακόμα να αντέχω σε υψηλό επίπεδο, Β. το σώμα μου πρέπει να ακολουθήσει και Γ. η επιθυμία και το κίνητρο να είναι τα ίδια με τα τωρινά. Πάντως έχω ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2023. Εχω μια απίστευτη σχέση με τον σύλλογο, την οποία δεν θέλω να διακινδυνεύσω με ένα παιχνίδι πόκερ για μια μεταγραφή. Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ θέλω να τελειώσω την καριέρα μου. Ποια ημερομηνία ακριβώς; Δεν μπορώ να πω ακόμα. Ίσως το 2023, ίσως ένα ή δύο χρόνια αργότερα , Δεν γνωρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο γερμανικό «Sky Sports».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα