Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ 1-3: Βαθμολογική «ανάσα» με πρωταγωνιστή Μορένο

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ 1-3: Βαθμολογική «ανάσα» με πρωταγωνιστή Μορένο

bet365

H Ρεάλ Σοσιεδάδ γνώρισε τη τέταρτη διαδοχική της ήττα, με τη Βιγιαρεάλ να επικρατεί με 3-1 μέσα στο «Σαν Σεμπαστιάν».

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε την ευκαιρία της ξεπεράσει τη Ράγιο Βαγιεκάνο και να ανέβει στη 4η θέση της La Liga, καθώς έχασε μέσα στο «Σαν Σεμπαστιάν» από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 3-1. Oι Βάσκοι ηττήθηκαν για 4η διαφορετική αγωνιστική, ενώ τα «Κίτρινα Υποβρύχια», ανεβηκαν στη 10η θέση με 22 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32' με τον Αλεξάντερ Ίσακ να κάνει ατομική ενέργεια και να τελειώνει εξαιρετικά τη φάση, ανοίγοντας το σκορ. Οι φιλοξενούμερα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα έξι λεπτά μετά το γκολ του Σουηδού φορ, με τον Παρέχο να εκτελεί κόρνερ και τον Ζεράρ Μορένο να κάνει το 1-1. Ο Ισπανός φορ της Βιγιαρεάλ έβαλε την «υπογραφή» του στην ολική ανατροπή, κάνοντας το 1-2 στο 68', ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Τσουκουέζε μετά από ασίστ του του σκόρερ των δυο τερμάτων. Η Σοσιεδάδ αγωνίστηκε στο 49' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ογιαρθάμπαλ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι οπαδοί των Βάσκων βρίσκονται για δεύτερη σεζόν θεατές στο ίδιο «έργο», καθώς η Σοσιεδάδ ήταν 2η στα τέλη τέλη του Νοέμβρη και με διαδοχικές ήττες (τρεις πέρυσι - τέσσερις φέτος), κατέληξε στην 6η θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα