Μπενζεμά: Το πιο παραγωγικό ημερολογιακό έτος στην Ρεάλ Μαδρίτης

Μπενζεμά: Το πιο παραγωγικό ημερολογιακό έτος στην Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενζεμά: Το πιο παραγωγικό ημερολογιακό έτος στην Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Στυγνός σκόρερ, ο Καρίμ Μπενζεμά έχει καταφέρει να παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό του φέτος στη Ρεάλ Μαδρίτης με τα περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα που πήγε στη «βασίλισσα».

Ο Γάλλος επιθετικός βρήκε δίχτυα και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, όπου οι «μερένγκες» με τον μαέστρο, Λούκα Μόντριτς, την άχαστρη τριάδα που σχηματίζει με τους Κροος και Καζεμίρο, αλλά και τον Ασένσιο να βοηθάει στο σκοράρισμα, έφτασαν στο τελικό 2-0.

Μάλιστα, ήταν το 11ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος κατά το οποίο η Ρεάλ παραμένει αήττητη απέναντι στην Ατλέτικο του «Τσόλο» Σιμεόνε.

Ο Καρίμ Μπενζεμά φέτος συμμετέχει σε 20 τέρματα για την ομάδα του στην LaLiga, έχοντας βρει δίχτυα 13 φορές και έχοντας 7 ασίστ. Σε γενικότερο πλαίσιο, ωστόσο, έχει σκοράρει 36 φορές σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2021 με τη φανέλα της Ρεάλ.

Και αυτή είναι η καλύτερη επίδοση που έχει παρουσιάσει στα χρόνια που βρίσκεται στο κλαμπ της Μαδρίτης, αφού ποτέ άλλοτε από το 2009 που πήρε τη μεταγραφή, δεν είχε φτάσει σε αυτό τον αριθμό των τερμάτων σε ένα ημερολογιακό έτος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα