Άλβες: «Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τη Μπαρτσελόνα» (vid)

Άλβες: «Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τη Μπαρτσελόνα» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Άλβες: «Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τη Μπαρτσελόνα» (vid)

bet365

Ο Ντάνι Άλβες παραχώρησε τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του.

Η μεγάλη επιστροφή του Ντάνι Άλβες στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, αποτελεί γεγονός. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές και σήμερα (15/11) ο Βραζιλιάνος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών τεστ ο 38χρονος μπακ μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του μέσω του «Barca TV», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα συμβάλει στην προσπάθεια να σωθεί η Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε.

«Tα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Είμαι ακόμα ενθουσιασμένος. Προσπαθούσα να γυρίσω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι προνόμιο που επέστρεψα. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τη Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε. Πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Είμαστε η Μπάρτσα και δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Υπάρχουν δυο φανέλες που με κάνουν να αισθάνομαι ήρωας: Της Βραζιλίας και της Μπαρτσελόνα. Η επιστροφή μου ήταν αναπόφευκτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντάνι Άλβες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα