Ντάνι Άλβες - Μπαρτσελόνα: Επίσημη η επιστροφή του μετά από πέντε χρόνια! (vid)

Ντάνι Άλβες - Μπαρτσελόνα: Επίσημη η επιστροφή του μετά από πέντε χρόνια! (vid)

Ντάνι Άλβες - Μπαρτσελόνα: Επίσημη η επιστροφή του μετά από πέντε χρόνια! (vid)

bet365

Με κάθε επισημότητα ο Ντάνι Άλβες είναι και πάλι παίκτης της Μπαρτσελόνα στα 38 του, επιστρέφοντας στους Μπλαουγκράνα έπειτα από πέντε χρόνια! Συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης ως το 2023.

Ντάνι Άλβες και Μπαρτσελόνα, κι επίσημα επανασύνδεση! Ο Βραζιλιάνος «Μίδας» των 42 τίτλων καριέρας, επέστρεψε στα 38 του στην ομάδα με την οποία καθιερώθηκε ως ο κορυφαίος δεξιός μπακ (τουλάχιστον) της εποχής του, για μια δεύτερη θητεία υπό τις οδηγίες του πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, Τσάβι.

Με δεδομένη την επιθυμία του βετεράνου αμυντικού να βρεθεί ξανά στον τόπο του «εγκλήματος» όντας ελεύθερος από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ο νεοφερμένος τεχνικός των Καταλανών άναψε το «πράσινο φως» για το μεγάλο comeback, το οποίο θα τεθεί κι επίσημα σε ισχύ από την 1η Γενάρη του 2022. Μέχρι τότε, ο σπουδαίος Ντάνι Άλβες θα προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα των Μπλαουγκράνα, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και με προοπτική ανανέωσης ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Άλβες επιστρέφει στο «Καμπ Νόου» μετά το 2016 και μια «χρυσή» οκταετία, στην οποία κατέκτησε κάθε διαθέσιμο τίτλο: έξι τίτλους της La Liga, τέσσερα Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ, τρία Champions League και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της Μπάρτσα σε 391 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας 21 γκολ, ενώ μοίρασε και 101 ασίστ.

Από το 2016 ως σήμερα πέρασε κατά σειρά από Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και τελευταία τη Σάο Πάουλο, με γεμάτες σεζόν και απολογισμό 23 γκολ - 38 ασίστ. Η πιο πρόσφατη διάκρισή του ήταν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Βραζιλίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα