Αθλέτικ Μπιλμπάο - Κάντιθ 0-1: Δεύτερη νίκη και βαθμολογική «ανάσα»

Βασίλης Μπαλατσός
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Κάντιθ 0-1: Δεύτερη νίκη και βαθμολογική «ανάσα»

bet365

Η Κάντιθ... δεινοπάθησε όμως κατάφερε να «κλέψει» τους τρεις βαθμούς στο Μπιλμπάο, καθώς κέρδισε την ανώτερη Αθλέτικ με 0-1.

Με μια μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε η 13η αγωνιστική της Primera Division. Η Κάντιθ δυσκολεύτηκε μέχρι τέλους, όμως κατάφερε να κερδίσει την Αθλέτικ μέσα στο Μπιλμπάο με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι με το δεύτερο φετινό τους τρίποντο «ξεκόλλησαν» από την επικίνδυνη ζώνη, έφτασαν στους 12 βαθμούς και ανέβηκαν στην 14η θέση.

Η Κάντιθ «αιφνιδίασε» τους Βάσκους, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 6' με εξαιρετικό σουτ του Σάλβι Σάντσεθ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν... μονόλογος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να έχει το 70% κατοχή, όμως δεν κιατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους και την Κάντιθ να παίρνει τρεις βαθμούς που μπορούν να αποδειχθούν... «χρυσάφι», στον αγώνα της παραμονής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα