Αλαβές - Έλτσε 1-0: Βαθμολογική ανάσα για τη Ντεπορτίβο (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Αλαβές - Έλτσε 1-0: Βαθμολογική ανάσα για τη Ντεπορτίβο (vid)

bet365

Η Αλαβές επικράτησε με 1-0 της Έλτσε, πήρε τη δεύτερη νίκη της στο τρέχον πρωτάθλημα, έφτασε στους 9 βαθμούς και ανέβηκε στη 16η θέση.

Στο «Βιτόρια-Γκαστέις» άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Primera Division. H Aλαβές επικράτησε της Έλτσε με 1-0, παίρνοντας τη δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ντεπορτίβο πήρε μια βαθιά βαθμολογική «ανάσα», καθώς ξεκόλλησε (προς το παροόν) από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στη 16η θέση με 9 βαθμούς.

Η Έλτσε είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, (62%-38%), όμως δεν μπορούσε να την μετουσιώσει σε ουσία, έχοντας μόλις μία τελική στην εστία, ενώ η Αλαβές δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 39' ο Κίκο Κασίγια αποσώβησε την κεφαλιά του Ναβάρο, ενώ ένα λεπτό αργάτερα ο Πονς αστόχησε να βρει εστία με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 46' ο Γιοσελού βγήκε απέναντι στον Κασίγια, όμως ο Ισπανός «πορτιέρε» έσωσε για ακόμα μια φορά την ομάδα του. Ο τερματοφύλακας της Έλτσε νικήθηκε στο 47' από τον Λουμ Ντιαγέ, ο οποίος έκοψε τον «γόρδιο δεσμό».

Στο 81' ο Καρίγιο με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, το γκολ μέτρησε σε πρώτο χρόνο, όμως ο VAR εντόπισε οφσάιντ στην αρχή της φάσης και ακύρωσε το γκολ με το 1-0 υπέρ της Αλαβές να μένει μέχρι τέλους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα