Σεβίλλη - Λεβάντε 5-3: «Βροχή» τα γκολ, κορυφή οι Ανδαλουσιανοί! (vid)

Σεβίλλη - Λεβάντε 5-3: «Βροχή» τα γκολ, κορυφή οι Ανδαλουσιανοί! (vid)

bet365

Σούπερ ματσάρα στο «Σαντσέθ Πιθχουάν» με οκτώ γκολ σε 64 λεπτά και θριαμβεύτρια τη Σεβίλλη, η οποία έπιασε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην κορυφή της La Liga!

Είχε να σκοράρει πέντε γκολ σε ματς πρωτάθληματος δυόμιση χρόνια. Συγκεκριμένα, από το 5-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο τον Απρίλιο του 2019. Η Σεβίλλη του Ζουλιέν Λοπετέγκι δεν είναι η κατεξοχήν ομάδα που πρωταγωνιστεί σε... ροντέο με «βροχή» από γκολ εκατέρωθεν. Αλλά απέναντι στη Λεβάντε πήρε τον ρόλο και βγήκε θριαμβεύτρια, σε ένα υπέρ-χορταστικό 5-3 που την έστειλε κορυφή και προσωρινά στο +3 από Ρεάλ κι Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι Ανδαλουσιανοί είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, βρήκαν σκορ από πέντε διαφορετικούς παίκτες, με τους Τόρες (8'), Μιρ (38') και Κάρλος (38') να δίνουνπροβάδισμα ασφαλείας κόντρα στη Λεβάντε, που είχε μειώσει με τον Μοράλες (33').

Ο Ελ Χανταντί έκανε, μάλιστα και το 4-1 στο 50' κι όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιστρέψουν ξανά με Μοράλες (55') και τον Μελέρο στο 61', μόνο και μόνο για να ανταποδώσει ο Ρέγκες δύο λεπτά αργότερα για το 5-3. Στο 78' η Λεβάντε παραλίγο να κάνει ακόμη πιο δραματικό το φινάλε, αλλά το πέναλτι που κέρδισε αρχικά, ακυρώθηκε μέσω VAR.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα