Πικέ: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Μπενζεμά»

Βασίλης Μπαλατσός
Πικέ: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Μπενζεμά»

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ (24/10, 17:15) έπλεξε το εγκώμιο του του επιθετικού των Μαδριλένων, Καρίμ Μπενζεμά.

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο «Clasico» της σεζόν, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νοου». Ένα από τα «ζευγάρια» που... τραβούν τα βλέμματα από το αυριανό ντέρμπι είναι αυτό μεταξύ του Ζεράρ Πικέ και του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των Καταλανών θα κληθεί να περιορίσει τον φορμαρισμένο επιθετικό των «Μερένγκες». Ο Ισπανός στόπερ μιλώντας στο τηλεοπτικόι δίκτυο «Movistar» αποθέωσε τον επιθετικό της Ρεάλ, επισημαίνοντας πως «είναι κάτι παρπάνω από ένας επιθετικός».

«Νομίζω ότι ο Κριστιάνο του έδωσε χώρο και τον κάλυψε ιδανικά. Τώρα έχει την ησυχία του να τελειώσει τις ενέργειες του. Ο Καρίμ είναι κάτι περισσότερο από παίκτης που βάζει γκολ. Τα τελευταία χρόνια έχει κάποιες σπουδαίες σεζόν και ξέρουμε την δυσκολία αντιμετώπισης του. Θα είναι διασκεδαστικό και θα περάσουμε καλά», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα