Επίσημο: Υπέγραψε στην Βιγιαρεάλ ο Οριέ

Επίσημο: Υπέγραψε στην Βιγιαρεάλ ο Οριέ

Newsroom
Επίσημο: Υπέγραψε στην Βιγιαρεάλ ο Οριέ

bet365

Στην Ισπανία για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σερτζ Οριέ που υπέγραψε με το «κίτρινο υποβρύχιο» για 1+2 χρόνια.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Σερτζ Οριέ. Ο Ιβοριανός παρέμενε εδώ και περίπου ένα μήνα ελεύθερος μετά και τη λύση του συμβολαίου του με την Τότεναμ και το μέλλον του μέχρι τώρα παρέμενε μυστήριο.

Όλο αυτό το διάστημα πλήθος συλλόγων έκαναν... ουρά για την απόκτησή του καθώς αποτελούσε μια από τις ελκυστικές επιλογές στην αγορά τω ελεύθερων με τις πιο σοβαρές προτάσεις να προέρχονται κυρίως από La Liga και Premier League.

Πιο στενές επαφές, μάλιστα, με την πλευρά του 28χρονου είχε ανοίξει η Άρσεναλ που... ορεγόταν για μια επιπλέον ενίσχυση στη δεξιά πτέρυγα μετά την απόκτηση του Τομιγιάσου από την Μπολόνια και οι Κανονιέρηδες φαίνεται πως είχαν κατασταλάξει στο όνομα του πρώην μπακ των «Σπιρουνιών».

Παρόλα αυτά, εκείνη που τελικά κατάφερε να «κλέψει» την υπογραφή του ήταν η Βιγιαρεάλ, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας 1+2 χρόνων. Η επανένωση με τον Ουνάι Έμερι φαίνεται πως είχε καταλυτική επιρροή στην τελική απόφαση του έμπειρου αμυντικού ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει τελείως σκηνικό και να μετακομίσει στην Ισπανία.

Πάντως ο Οριέ θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το «κίτρινο υποβρύχιο», καθώς για τους επόμενους μήνες δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα