Ξέσπασε ο Πικέ: «Εχουμε πολλά προβλήματα στην ομάδα, υποφέρουμε...»

Ξέσπασε ο Πικέ: «Εχουμε πολλά προβλήματα στην ομάδα, υποφέρουμε...»

Κώστας Τόπας
Ξέσπασε ο Πικέ: «Εχουμε πολλά προβλήματα στην ομάδα, υποφέρουμε...»

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ στάθηκε στην νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Ατλέτικο και παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, άμεσα.

Η Μπαρτσελόνα, γνώρισε, δίκαια, την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζεράρ Πικέ στις δηλώσεις που πραγματοποίησε, τόνισε ότι ομάδα του δεν επρόκειτο να σκοράρει όση ώρα και να έπαιζε, κόντρα στους «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σχέση Λαπόρτα - Κούμαν, λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να εμπλακούν, παρά μόνο να συγκεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

«Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Κούμαν και τον Λαπόρτα. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να εμπλακούμε σε αυτό. Εμείς πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Μερικές μέρες πάμε καλά και μερικές δεν πάμε και τόσο καλά. Δεν είναι μόνο ένα το πρόβλημα, υπάρχουν πάρα πολλά! Εκτός από αυτό, νομίζω όμως πως θα τα καταφέρουμε. Ζούμε δύσκολες στιγμές, που δεν τις έχουμε ξαναζήσει πριν. Η ατμόσφαιρα όμως στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή και θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Υποφέρουμε πολύ με αυτά που γίνονται.

Με την Ατλέτικο, έχω την αίσθηση πως και τρεις ώρες να παίζαμε, γκολ δεν θα βάζαμε. Αυτή τη στιγμή το μόνο που νιώθω είναι απογοήτευση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ανασυνταχθούμε και να ανακάμψουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα».

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα