Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ιστορικό κάζο...

Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ιστορικό κάζο...

Newsroom
Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ιστορικό κάζο...

bet365

Έπειτα από 18 χρόνια κι ύστερα από πέντε διαδοχικές ήττες φέτος στο πρωτάθλημα, η Αλαβές έριξε ηχηρό «χαστούκι» στην Ατλέτικο Μαδρίτης, επικράτησε 1-0 εντός έδρας και πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο».

10/05/2003 έγραφε το ημερολόγιο την τελευταία φορά που η Αλαβές κατάφερε να επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με σκόρερ τον Λαγκουαρδία, μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, η Αλαβές πήρε σωτήριο «τρίποντο» κόντρα στην απογοητευτική Ατλέτικο Μαδρίτης και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Στα τελευταία παιχνίδια, οι «ροχιμπλάνκος» κατάφερναν να «κλέβουν» το αποτέλεσμα μέσα από τα χέρια των αντιπάλων τους. Κόντρα στην Χετάφε ήταν ο Σουάρες στο 90' που έβαλε το γκολ της νίκης για την ομάδα του. Κόντρα στην Εσπανιόλ, ο Λεμάρ στις καθυστερήσεις είχε επαναφέρει στη... θέση της την καρδιά του Σιμεόνε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, δεν βρέθηκε ένας σωτήρας για τους «ερυθρόλευκους» της Μαδρίτης που υπέστησαν την πρώτη τους φετινή ήττα από την εκ των ουραγών της βαθμολογίας Ντεπορτίβο Αλαβές.

Οι Βάσκοι σκόραραν τέσσερα λεπτά μετά την σέντρα και με προσήλωση στην άμυνα πήραν το πρώτο τους τρίποντο, κόντρα στους πρωταθλητές που κάθε άλλο παρά καλό ξεκίνημα έχουν κάνει φέτος στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο (61΄Ερέρα), Κοντογκμπιά (59΄ Κούνια), Τρίπιερ (59΄Κορέα), Γιορέντε (74΄Βρσάλικο), Ντε Πολ, Καράσκο (59΄Λόντι), Γκριεζμάν, Σουάρες

 

LA LIGA Τελευταία Νέα