Αντσελότι: «Αυτή η ομάδα έχει... cojones»

Αντσελότι: «Αυτή η ομάδα έχει... cojones»

Newsroom
Αντσελότι: «Αυτή η ομάδα έχει... cojones»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ για την απόδοσή τους στα τελευταία ματς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έχει... cojones.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη φετινή σεζόν, με το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι να μετρά 13 βαθμούς στη La Liga και να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα οι Μερένχες έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν αυτή τη συγκομιδή έχοντας αγωνιστεί μόλις μια φορά στην έδρα τους σε πέντε αγωνιστικές, ενώ ενδιάμεσα ταξίδεψαν και στην Ιταλία όπου πήραν τη νίκη απέναντι στην Ίντερ στην πρεμιέρα του Champions League.

Ερωτηθείς για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν, ο Αντσελότι θέλησε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους μέσω μιας... ιδιαίτερης ατάκας.

«Είμαστε στο 60-70% σε σχέση με το επίπεδο που θέλουμε να βρισκόμαστε αλλά μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει καλά. Τα θετικά αποτελέσματα σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια δείχνουν πως αυτή η ομάδα έχει... cojones» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός allenatore.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα