Μπαρτσελόνα - Nike: Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ τους

Μπαρτσελόνα - Nike: Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ τους

Newsroom
Μπαρτσελόνα - Nike: Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ τους

bet365

Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Μπαρτσελόνα και Nike, αφού η επανεκλογή Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο των Μπλαουγκράνα έχει απομακρύνει το σενάριο πλήρους συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τη Nike.

Παρά το προσύμφωνο συνεργασίας που είχαν υπογράψει οι δυο πλευρές πριν από πέντε χρόνια με ορίζοντα συνεργασίας ως το 2028, τα όσα διαδραματίζονται στη Βαρκελώνη το τελευταίο διάστημα έχουν συμβάλλει αισθητά στην όξυνση των διαφορών.

Πίσω στο 2016 η εταιρεία ένδυσης είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση Μπαρτομέου για την υπογραφή ενός προσύμφωνου που θα σήμανε την άμεση εισροή χρημάτων στα ταμεία των Καταλανών, ενώ η πλήρης συμφωνία ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2018.

Παρόλα αυτά, κάποια απροσδόκητα εμπόδια έβαλαν φρένο στις συζητήσεις, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε ο κορωνοϊός για να βάλει... ταφόπλακα στις λιγοστές πιθανότητες που παρέμεναν για την επικύρωση του deal.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Marca, η επανεκλογή Λαπόρτα στην προεδρεία του συλλόγου είχε αρνητική επίδραση σε μια εν δυνάμει μελλοντική συμφωνία, αφού οι δυο πλευρές παραμένουν εκ διαμέτρου αντίθετες σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις αλλά και τις δομικές λεπτομέρειες του deal.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα